Een reden om voor particuliere thuiszorg te kiezen, kan zijn dat u zelf meer behoefte heeft aan zorg, maar deze extra uren niet vergoed krijgt. Of dat je als mantelzorger (een deel van) je werkzaamheden wil overdragen aan een deskundige zorgverlener. Zo voorkom je overbelasting en houd je ook nog tijd over voor jezelf en je familie. Binnen Good for Life is het mogelijk om extra uren in te kopen voor de volgende functies; – Verpleging – Persoonlijke verzorging – Begeleiding individueel – Hulp bij het huishouden De kosten voor particuliere thuiszorg zijn afhankelijk van welke vorm zorg er wordt geboden. Voor vragen hierover kunt u terecht bij de betreffende zorgcoördinator.

Tijdelijk of permanent
Onze zorgverleners kunnen u permanente verzorgen in huis of tijdelijk. De zorg wordt aangepast op basis van uw gezondheid en zal goed in de gaten gehouden worden. Het is de ideale oplossing om thuis te blijven, een plek waar u zich het prettigst voelt.

Verschillende vormen van zorg
12-uurs zorg Heeft u een partner die in de nacht voor u klaarstaat en u kunt verzorgen? Dan is deze vorm van thuiszorg waarschijnlijk ideaal. Wij komen dan namelijk alleen overdag langs om u te verzorgen.

Nachtzorg
Wanneer u ons in de nacht nodig heeft, staan wij voor u klaar om u te verzorgen. U kunt dan onder andere denken aan toiletbezoeken of het innemen van uw medicatie. Nachtzorg verdelen wij onder twee vormen:

Waaknachten
Als er veel momenten zijn dat we zorg dienen te verlenen in de nacht, dan blijft een zorgverlener gedurende de hele nacht wakker. Op die manier staat er altijd iemand paraat om u de nodige zorg te bieden.

Slaapdiensten
Een patiënt kan ook op bepaalde momenten in de nacht hulp nodig hebben, een zorgverlener kan dan bij u thuis slapen en klaarstaan wanneer u hem nodig heeft. Door middel van een oppiepsysteem wordt de zorgverlener opgeroepen om u te helpen. Daarnaast kunnen er ook handelingen zijn die op vaste uren in de nacht zijn.

24-uurs zorg
Bij deze vorm van verzorging staan we dag en nacht voor u klaar, dit gebeurt door een persoonlijk team die elkaar afwisselen. U zult dus niet elke keer vreemde gezichten zien, wij begrijpen dat dit niet prettig is. Door op elk tijdstip voor u klaar te staan, kunt u in uw vertrouwde omgeving verzorgd worden en hoeft u niet naar een zorginstelling. De zorg is per situatie afhankelijk en vandaar dat we altijd gezamenlijk bekijken wat het beste voor u is.