Zorg

Heeft u hulp nodig?

Wij nemen letterlijk uw zorgen en die van uw familieleden uit handen. Ons team maakt zich dagelijks hard om u van de beste zorg te voorzien. Van de zorgverleners tot het kantoorpersoneel. U kunt bij Stichting Good4Life terecht voor hulp bij huishouden, persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding.

Huishoudelijke hulp is vaak geen overbodige luxe. Hulp bij het huishouden van Good4Life draagt bij aan uw zelfredzaamheid. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de gesteldheid van uw huiselijke hygiëne. Maar dat is niet alles, participatie en sociaal contact vallen ook onder onze huishoudelijke hulp.

Onder hulp bij huishouden valt onder andere:

 • Stofzuigen/afstoffen
 • Beddengoed verschonen
 • Toilet en badkamer reinigen
 • Maaltijden bereiden en afwassen
 • Wassen, strijken en vouwen van kleding
 • De planten water geven

Persoonlijke verzorging


U wordt een dagje ouder, bent onlangs geopereerd of u heeft een beperking. Vanzelfsprekende handelingen zijn niet meer zo voor de hand liggend. Als u niet in staat bent om zichzelf te verzorgen of als de mensen in uw directe omgeving u hier niet voldoende mee kunnen helpen, biedt Good4Life de oplossing. Onze ervaren zorgverleners bieden een helpende hand, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Onder persoonlijke verzorging wordt onder andere verstaan:

 • Douchen, baden en toiletbezoek
 • Aan- en uitkleden (en het aan- en uittrekken van steunkousen)
 • In en uit bed gaan
 • Hulp bij het eten en drinken

Palliatieve zorg

Wanneer uw arts vaststelt dat zorg en behandeling niet meer gericht kan zijn op de genezing van een ziekte, maar op het verlichten van de klachten en een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven spreken we van palliatieve zorg. Wij staan ervoor garant dat er goed wordt gezorgd voor iemand die te maken heeft met een chronische ziekte.

Van Good4Life kunt u naast lichamelijke zorg ook bijzondere aandacht verwachten op psychisch en sociaal vlak. Hierbij houden wij rekening met uw persoonlijke opvattingen en levensovertuiging. Wij onderhouden goed contact met onze cliënten en betrekken de naasten bij de zorg om het onze cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Zorg met het hart, daar staan wij voor.


Palliatieve zorg in een hospice

Het is niet altijd mogelijk om thuis het leven te laten. In een dergelijk geval kan een hospice uitkomst bieden. Daar kunnen patiënten in een rustige omgeving hun laatste adem uitblazen. Het kan ook bedoeld zijn als tijdelijke opvang om mantelzorgers te ontlasten. Verblijf in een hospice is mogelijk bij een levensverwachting van minder dan drie maanden. Het Centraal Indicatieorgaan Zorg (CIZ) geeft een indicatie, dit is van belang voor de vergoeding van de zorg.

Netwerk Palliatieve Zorg

Good4Life speelt een actieve rol in het Netwerk Palliatieve Zorg, een samenwerkingsverband van zorgaanbieders in verschillende regio’s. Meer informatie vindt u op www.netwerkpalliatievezorg.nl.

Vertrouwd bij u in de wijk

Onze mensen werken in vaste wijkteams. Wij streven ernaar dat u zoveel mogelijk door dezelfde zorgverlener(s) wordt geholpen. Zij kennen u en u kent hen, dat is vertrouwd en gemakkelijk.

Als een van de weinige zorgverleners hebben wij ons ook toegelegd op ALS-zorg. ALS staat voor Amyotrofische Laterale Sclerose, een aandoening met ernstige en invaliderende gevolgen voor het zenuwstelsel. Mensen met ALS vereisen speciale zorg. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met onze cliënten, zeker als ze complexe zorg behoeven. Good4Life staat zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar wanneer uw situatie dat verlangt.

Wij helpen onder andere bij:

 • Beademing
 • Pijnbestrijding
 • Nachtzorg

Nood kent geen kantooruren, daarom staan onze verpleegkundigen ook voor 09.00 en na 17.00 voor u klaar.

Kiest u voor persoonlijke zorg op maat van Good4Life of wilt u meer informatie over de aanvraagprocedure?


Neem vrijblijvend contact op