Klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Bij ons draait het om uw tevredenheid, vandaar dat we graag te weten komen hoe tevreden u bent. Dit doen we door jaarlijks de zorg die wij bieden te meten met een telefonisch onderzoek. Wij vragen cliënten naar hun ervaringen en hoe tevreden ze over de geboden zorg zijn. Mocht het niet mogelijk zijn om cliënten te benaderen, dan zoeken wij contact met zijn of haar naasten. 

Niet tevreden?

Als allereerst vinden wij het uitermate vervelend dat u niet tevreden bent over de zorg en willen wij dit graag voor u oplossen. Het kan zijn dat u verkeerd bejegend bent of dat er afspraken niet zijn nagekomen. In alle gevallen vragen wij u het volgende te doen:

Bespreek het met de medewerker

Het bespreekbaar maken van uw ontevredenheid met een medewerker zou in de meeste gevallen het probleem moeten oplossen. Blijf niet met uw probleem zitten, daar krijgt u stress van en dat kunt u beter voorkomen. We gaan ervan uit dat onze medewerkers er altijd naar streven om uw ontevredenheid weg te nemen. 

Neem contact op met een direct leidinggevende

Wanneer u ervaart dat u er niet gaat uitkomen met onze medewerker, dan kunt u het beste contact leggen met onze direct leidinggevende. Hij heeft meer middelen om het probleem voor u op te lossen en op die manier uw tevreden te maken. Via onze medewerkers kunt u vragen naar de contactgegevens van zijn of haar direct leidinggevende. Het is ook mogelijk om dat te doen door contact met ons op te nemen. 

Een onafhankelijke klachtenfunctionaris

Ondanks dat wij er niet vanuit gaan dat het zo ver gaat komen, willen wij toch de mogelijkheid bieden om uw klacht bij een klachtenfunctionaris neer te leggen die onafhankelijk is. Hij zal uw klacht behandelen met een streven om beide partijen overeen te laten komen. 

Wij zijn aangesloten bij Quasir expertisecentrum Klachten, Calamiteiten en Geschillen:

Quasir 

Postbus 1021

7940 KA Meppel

T: 085-4874012

E: info@quasir.nl

W: www.quasir.nl

Als u meer informatie over onze klachtenprocedure wilt hebben, raden wij u aan om hier onze volledige klachtenprocedure door te nemen. 

Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer duidelijkheid.

Kiest u voor persoonlijke zorg op maat van Good4Life of wilt u meer informatie over de aanvraagprocedure?


Neem vrijblijvend contact op