Good for life

Zorg met visie

Stichting Good for Life is gespecialiseerd in persoonlijke thuiszorg in Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Ook voor zorgbehoevenden buiten die gebieden kunnen wij in overleg zorg bieden. Thuiszorg betekent voor ons actieve zorg met persoonlijke aandacht, zodat u (zolang mogelijk) in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. De plek die u uw thuis noemt. Daarom voelen wij een grote verantwoordelijkheid wanneer het erom gaat dat u zich veilig en op uw gemak voelt. Onze zorgverleners leveren niet alleen goed werk, maar bieden u ook een luisterend oor. Diversiteit kenmerkt ons personeel waardoor wij u ongeacht uw leeftijd, culturele achtergrond en religie kunnen helpen. Uw persoonlijke wensen staan voor ons centraal en vormen het uitgangspunt van ons beleid.

Wij onderscheiden ons van andere zorgaanbieders doordat wij onze cliënten echt leren kennen en oprechte aandacht schenken. Onze cliënten zijn net zo divers als wij zelf. Daarom kunt u ervan uitgaan dat er altijd een zorgverlener is die uw taal spreekt en rekening houdt met uw culturele en religieuze achtergrond. Een taalbarrière is ons onbekend: onze collega’s spreken uitstekend Nederlands, Turks, Marokkaans, Engels en meer talen. Daarom kunnen wij helpen bij het uitleggen van regelgeving alsook cliënten wegwijs maken in aanvraagprocedures en declaraties. Zo gaan wij verder dan alleen de zorgbehoefte.

Stichting Good4Life maakt zich hard voor uw idealen en wensen. Zo kunnen wij gericht hulp bieden en u helpen op een manier die bij u past. Dat is maatwerk in de praktijk.


Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)


Stichting Good4Life is een erkend leerbedrijf en als praktijkopleider bieden we professionele ondersteuning aan stagiair(e)s. Zij worden op intensieve wijze ondersteund en leren in de praktijk hun kennis in te zetten. Zo kunnen ze hun competenties ontwikkelen en een nog betere zorgverlener zijn.


Graag samenwerken?
Keurmerken Keurmerken

Kiest u voor persoonlijke zorg op maat van Good4Life of wilt u meer informatie over de aanvraagprocedure?


Neem vrijblijvend contact op